Japansk Ansigtakupunktur

Når det kommer til hudpleje og ansigtsbehandlinger, så er den japanske ansigtsakupunktur specielt effektiv. Du får en smertefri nålebehandling, som har mange fordele for din hud.

 

Hvilke resultater giver behandlingen?

Japansk ansigtsakupunktur er for dig, som ønsker en smukkere og glattere hud. Måske ønsker du en smukkere hud ved at reducere dybe fuger, reducere rynker, mindske hævelser og poser under øjnene. Det kan også være, at dine øjenlåg skal have et løft, eller at du vil mindske hængende mundviger eller dobbelthager.

En af de forandringer du også vil opleve er, at huden bliver strammere at se på, og får en lækker glød. Det skyldes, at produktionen af kollagen stiger. Kollagen har en vigtig betydning for hudens udtryk, da det holder huden ung og spændstig.

Ansigtsakupunkturen er en ikke-kirurgisk behandling. Du behøver derfor ikke botox eller et større indgreb, for at opnå en hud som ser yngre ud.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen varer omkring 60 minutter.

 • Først renses dit ansigt med økologiske luksusprodukter.
 • Du får en spirulina algemaske på, som gavner din hud på forskellige måder. Masken er med til at forebygge rynker, acne og så er den med til at forebygge tidlig ældning af huden.
 • Dine akupunkturpunkter stimuleres. Der sættes nu 16 nåle forskellige steder på ansigtet. Du vil opleve det som smertefrit, når nålene sættes i. Nålene skal herefter virke i 30 minutter.
 • Efter nålene er taget ud, masseres ansigtet med Himalaya saltstenskugler. Saltstenskuglerne er specielt gode for huden, da de er fyldt med mineraler, som huden optager.
 • Derefter påføres fugtighedsmaske i ca. 10 min.
 • Din hud smøres ind i økologisk sheasmør, som efterlader huden blød og beskyttet.
 • Afsluttende får du øjencreme på.

 

Du kan sagtens kombinere den japanske ansigtsakupunktur med behandlingen japansk lifting. Japansk lifting er også en ikke-kirurgisk ansigtsbehandling. Lifting-behandling er især kendt for, at være en unik metode til at give et naturligt ansigtsløft. De to behandlinger supplerer altså hinanden godt.

 

Book en tid til behandling

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at booke en tid. Du kan fange mig på 52222684 eller info@kostbalanz.dk.

Hvad siger vores kunder?

”Jeg har nu fået 6 japansk ansigtsliftsbehandlinger plus en prøvetid inden, som jeg fik igennem Down Town. Jeg kunne ikke se en forskel efter første behandling men oplevede stor velvære-men efter nogle behandlinger kunne jeg faktisk se en forskel i ansigtet. Hitafs behandlinger er meget afslappende, og det føles meget afbalancerende at få behandling af hende. Jeg tror at det at hun er holistisk gør at det opleves på den måde. Det at hun bruger aroma olier og hendes rolige måde at være på gør også bare at der ligesom er afslapning i luften.

Jeg vil helt klart anbefale Kostbalanz til andre, fordi Hitaf er er sød og dygtig og hendes hænder er meget nænsomme. Der er altid følelsen af god tid, og man bliver budt på snacks og the, og det er rigtig dejligt -Hitaf er god mod sine kunder!”

 

Tanya Fessel

”Jeg har nu fået 5 behandlinger med japansk lifting og akupunktur, og så har jeg også prøvet at få lys til huden med en led lys maske. Hitaf er en dygtig og meget fredelig behandler og det elsker jeg – hun snakker ikke løs, men lader en falde helt til ro. Hun er meget behagelig, og det har faktisk været godt hver eneste gang. Man slapper jo så meget af så man nærmest falder i søvn! Man har lyst til at komme tilbage – også fordi hun ikke skal sælge én alt muligt. Hun gør bare et rigtigt godt stykke arbejde og er så omhyggelig- så jeg vil absolut anbefale hende til andre. Jeg synes også at jeg kan se en forskel – men ikke mindst så føles det i hvert fald dejligt.”

 

Kirsten Monique Jenssen

da_DKDanish
  0
  Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop