Personlig kostvejledning der giver resultater

Nogle gange har man brug for lidt ekstra vejledning, for at nå de mål man drømmer om. Måske ønsker du at spise sundere? Få sundere vaner? Tabe dig? Holde din vægt? Det kan også være, at du vil forbedre dine træningsresultater, og se flere resultater af de timer du bruger på din træning?

Hos Kostbalanz.dk hjælper jeg dig med nye redskaber, så du når dine mål. De ændringer vi arbejder på sammen skal holde på lang sigt. Derfor får vi lavet en plan sammen, som passer ind i din hverdag. Du vil få personlig kostvejledning, som passer til dine behov. Det kan være alt fra hensyn til kulturelle kostvaner, en travl hverdag, allergier med mere.

Du vil ikke opleve strenge forbud ift. bestemte madvarer. Vi kommer i stedet til at arbejde ud fra en filosofi om “alt med måde”. De bedste og mest langvarige resultater sker nemlig, når man langsomt får en sundere livsstil. Du vil også opleve, at en sundere livsstil giver dig mere overskud og energi i en travl hverdag.

Hvordan ser et forløb ud?

Mange kender nok til, at det kan være svært at holde den slanke linje. Måske er det svært at holde sig fra de søde sager. Måske vælger du for ofte de lette løsninger, når du har travlt. Eller måske er det svært at holde sig fra portion nummer to eller tre, når du spiser.

I et forløb kan du få vejledning og hjælp til, hvordan du kan træffe sundere valg. Når man f.eks. har et mål om at få en sundere livsstil, så kan det være rigtig godt at få hjælp til at bryde gamle vaner. Vi kommer bl.a. til at se på, hvordan du kan tackle situationer, som typisk er svære for dig. Du får vejledning i kostsammensætning, portionsstørrelse og inspiration til mad. Vigtigst af alt så handler det hele om at gøre tingene med måde, og uden at du skal gå rundt med dårlig samvittighed. Derfor arbejder vi heller ikke med forbud mod bestemte typer af mad. Der skal nemlig også være plads til søde sager, så længe du spiser varieret.

Du får hjælp til at holde din motivation til at arbejde på dine kost- eller motionsændringer – sammen får vi dig i mål.

Alt efter hvad du foretrækker, så kan du både få individuel kostvejledning eller gruppe kostvejledning. Du kan naturligvis også blive målt og vejet med professionelt udstyr.

Book en tid til kostvejledning

Du kan kontakte mig på 52222684 eller info@kostbalanz.dk. Jeg vil altid hellere end gerne svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med at booke en tid.

da_DKDanish
    0
    Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop