Velkommen til kostbalanz

At pleje din naturlige skønhed, fremme dit helbred

Mit navn er Hitaf A. Latif, og jeg står bag Kostbalanz.dk.

Jeg har arbejdet som vægttabscoach og kostvejleder i snart syv år. Hvad end jeg bliver kontaktet ift. vægttab, kostplaner eller generelt en sundere livsstil, så elsker jeg at være med på folks rejser og hjælpe dem med at nå deres mål. Jeg brænder for at hjælpe andre med at skabe forandringer. Nogle gange skal der kun små justeringer til, før at man ser de ændringer, man ønsker.

aboutme-02

Vejen til at arbejde med kost og sundhed har været meget naturlig for mig. At arbejde på fuld tid med kostvejledning har nemlig lagt i kortene i mange år. Jeg har en baggrund som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring. Jeg har altid gjort dét ekstra for at få ny viden, der kan hjælpe mine klienter. Jeg har derfor løbende været på kurser omkring: Kost og motion, Vejen til livsstilsændringer, Fødevarehygiejne, Vægttabscoaching, Konflikthåndtering, Børn og overvægt, Børn og ernæring og Projektledelse med mere. Kurserne har gjort, at mine klienter får endnu bedre vejledning og inputs, når de er i et forløb hos mig.

 

Jeg har tidligere brugt meget af min fritid på frivilligt arbejde – bl.a. som formand for 4H København. 4H er en ungdomsforening, hvor jeg arbejdede som instruktør i madklubber og madskoler. I flere år var jeg også instruktør på zumba og pilates hold. Det meste af min hverdag og fritid har altså tidligere gået med at hjælpe, undervise og vejlede i kost og sundhed.

 

I et forløb hos mig kan du forvente, at jeg er med dig på sidelinjen hele vejen. Du bliver hjulpet i mål med løsninger, der er holdbare. Du fortjener den livsstil, som du altid har drømt om – og til rimelige priser.

Du er i fokus

Du vil opleve, at dig og dine ønsker altid er i fokus. Jeg har stor respekt for de udfordringer, du måtte komme med, og jeg arbejder hver dag hårdt for, at du kan gå tilfreds herfra. Jeg udfordrer altid mig selv til at skabe nye og mere enkle løsninger som samtidig er effektive for dig som klient.

For mig er det vigtigt, at du træder ind ad døren, føler dig i trygge hænder, og får den bedste service.

Missionen i Kostbalanz

Jeg stræber efter at give mine klienter de bedst mulige redskaber og værktøjer til at opnå en bedre livskvalitet på en nem, naturlig og overskuelig måde. Det behøver ikke at være indviklet og svært at få en sundere livsstil, hvor både ydre og indre er i balance. Sundhed er efter min mening, når der er balance både fysisk, socialt og mentalt. Derfor er min tilgang til sundhed også helhedsorienteret.

da_DKDanish
    0
    Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop