Aromatouch

I en travl hverdag får man ikke altid stoppet op. Man får derfor heller ikke altid taget sig tiden til sig selv. Det kan være, at du trænger til ekstra selvforkælelse? Eller et frirum, hvor du kan koble helt af? Hvis du gør, så er aromatouch den helt rette behandling for dig.

Aromatouch er en bestemt massageform, som er både blid og nænsom. Massagen er en afstressende behandling, hvor du kommer til at føle dig helt afslappet. Det kendetegnende ved aromatouch er, at man bruger ni forskellige olier. Alle olier er nøje udvalgt for at give dig den bedst mulige oplevelse og effekt. Olierne er 100 % æteriske.

 

Hvad kan en behandling hjælpe med?

Aromatouch er en behandling, som er med til at give dig ekstra energi og mere overskud i din hverdag. Behandlingen er med til at styrke dit immunforsvar og gøre at dine muskler og led bliver mindre trætte og ømme. En af de tydelige effekter, som behandlingen også giver, er en afstressende følelse både under og efter behandling. Din krop vil også komme i mere balance, og du vil helt naturligt også mærke, at dit humør løftes.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Under selve aromatouch behandlingen bruges de ni forskellige olier. Olierne masseres ind i huden, og bruges også til at gøre massagen endnu mere behagelig og afstressende. Olierne vil blidt blive masseret fra energipunkter i nakken, til ned langs din ryg og under fødderne.

Aromatouch er en ideel behandling til dig, som gerne vil investere i mere tid til dig selv. Hvis du også synes, at du fortjener en afslappende stund, hvor du får koblet helt af, så kontakt mig endelig.

Din behandling består af: 
 • Rygmassage hvor de 9 æteriske olier dryppes ud over rygsøjlen og masseres ind i ryggen
 • Hovedbundsmassage
 • Derefter får du en dejlig fodmassage, hvor olierne pebermynte og wild orange masseres ind i fodzonerne med en speciel fodpen
 • Håndmassage

Olierne der bruges: 
 • Balance-blanding (hjælper mod angstfølelse. Er beroligende og balancerer jordforbindelsen)
 • Lavendel (godt mod allergi, depression, stress, søvnbesvær. Virker smertelindrende)
 • On Guard-blanding (understøtter immunforsvaret)
 • Melaleuca Tea tree (forbedrer immunfunktion)
 • Aromatouch-blanding (mindsker spændinger, virker afstressende)
 • Deep blue (virksom mod hovedpine samt muskel- og ledsmerter)
 • Pebermynte (renser luftvejene, god mod hovedpine/migræne og mavesmerter)
 • Wild orange (virker udrensende, humør-opløftende, støtter immunforsvaret)
 • Kokosolie (hjælper med, at olierne absorberes hurtigere ind i huden. Giver blød hud)

Book en tid til behandling Du kan kontakte mig på 52222684 eller info@kostbalanz.dk. Jeg vil altid hellere end gerne svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med at booke en tid.

Hvad siger vores kunder?

”Jeg har fået 4 behandlinger af Hitaf i Kostbalanz- både aroma touch, aroma massage, ansigtsakupunktur og ansigtsmassage. Aroma touch er en afslappende og beroligende behandling til hele kroppen, og jeg kan simpelthen mærke effekten i flere dage efter. Hitaf er meget rolig og meget sød og rar at være hos – og hun er bestemt en dygtig behandler. Jeg har allerede anbefalet Kostbalanz til mine veninder og min lillesøster. Man får det fedt af det og det hjælper – og når der er gået lidt tid så savner jeg det også – jeg tænker tit at jeg lige skal have en aroma terapi snart igen!”

 

Mona Ziater

da_DKDanish
  0
  Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop