Lysterapi

Naturlige lysbølger forbedrer hudens udseende, der er forskellige farvefrekvenser, hver farve og intensitet der har sin fordelagtige virkning for din hud.

Lyset i LED-masken aktiverer fotoreceptorer i hudcellerne, og danner fotoner (energi) og absorberes af fotoreceptorerne i celler.

Behandling med lyseterapimasken tage ca. 30 min og der kan vælges flere farvefrekvenser i behandlingstid.

Behandling kan hjælpe dig med bla. følgende:

 • Forbedre blodcirkulationen og balancerer hudtonen
 • Forebygger rynker, udglatter linjer og opstrammer huden
 • Minimerer porer og rødme
 • Bekæmper ar, sår og akne
 • Hæmmer  dannelsen af pigmenter

 

Book en tid til behandling

Du kan kontakte mig på 52222684 eller info@kostbalanz.dk. Jeg vil altid hellere end gerne svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med at booke en tid.

Hvad siger vores kunder?

”Jeg var så heldig at jeg fik en lækker ansigtsbehandling i fødselsdagsgave, hvor der både var ansigtsmassage, masker og jeg fik noget LED lys der samlet set skulle give et lille ansigtsløft. Jeg er ikke så vant til på den måde at gøre noget godt for mig selv- så det var bare dejligt at blive behandlet af en, der var vildt god til at nusse om mig og mit ansigt, og hun var så omhyggelig med alting og spildte f.eks. ikke selvom hun arbejdede med masker der også skulle renses af bagefter- jeg følte bare at det var vildt smooth. Jeg fik en behandling på højt niveau, det var super afslappende og så er Hitaf god til at lytte – der var bare så roligt, og hun har styr på det. Hun havde også fuldstændig forståelse for min parfumeallergi, og stor fornemmelse for hvad hun f.eks. skulle bruge af produkter. Jeg anbefaler helt klart Hitaf til andre. Hun er dygtig og rolig og tryg at være sammen med og blive behandlet af.”

 

Rosa Dahl

da_DKDanish
  0
  Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop