Japansk Ansigtlift

En af de nyeste trends når det kommer til naturlige ansigtsløft, er japansk lifting. Der hersker ingen tvivl om, at man i Asien er nogle af frontløberne, når det kommer til hudpleje og ansigtsbehandlinger. Japansk lifting bekræfter også kun, at der er en grund til at kigge mod Asien, når det kommer til effektive ansigtsbehandlinger og hudpleje.

 

Hvilke resultater giver japansk lifting?

Japansk lifting er en metode, som hjælper med at opstramme, løfte, og give en glattere hud. Behandlingen giver en smukkere hud, som samtidig får større spændstighed og glød. Behandlingen er et alternativ til dig, som ønsker et ansigtsløft men uden brug af f.eks. botox og kirurgi. Behandlingen er også blevet populær pga. dens anti-age effekt – den virker nemlig forebyggende ift. rynker, og samtidig hjælper den med at forebygge hudens ældning.

Den japanske lifting har kombineret naturlig ansigtsløft med ansigtszoneterapi. Det vil sige, at man bl.a. arbejder med huden gennem dybdegående massage. Massageteknikken har også den effekt, at ansigtet drænes for vækeophobninger. Det betyder, at små hævelser og hudens fine linjer langsomt reduceres.

Du vil opleve, hvordan behandlingen føles rigtig behagelig. Japansk lifting er altså ikke kun en investering i smukkere hud men også i et frirum, hvor du føler dig mere afstresset.

Hvordan foregår behandlingen?

 • Ansigtet og huden renses med lækre økologiske produkter.
 • Du får påført en spirulina algemaske, som virker forebyggende ift. hudens ældning. Masken har altså en forebyggende effekt ift. rynker, og hjælper med at forbedre hudens struktur (hvis du døjer med acne, vil du også opleve en bedring).
 • Ansigtet har forskellige akupunkturpunkter, som skal stimuleres.
 • Ansigtet masseres med hybenkerneolie, som er specielt kendt for at give effektive resultater pga. det høje indhold af vitaminer og Retin A.
 • I næste del af behandlingen masseres ansigtet med Himalaya saltstenskugler. Saltstenskuglerne indeholder hele 84 forskellige mineraler, som din hud vil optage.
 • Derefter påføres økologisk fugtighedsmaske i ca. 10min.
 • Der påføres øjencreme omkring øjnene, og huden stimuleres med massage.
 • Afsluttende påføres økologisk sheasmør, som med sine Omega-6 fedtsyrer, A- og E-vitamin virker blødgørende og beskyttende for huden.

 

Book en tid til behandling

Du er velkommen til at booke en tid på 52222684 eller info@kostbalanz.dk. Hvis du skulle have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Hvad siger vores kunder?

”Jeg har fået flere ansigtslifts-behandlinger hos Hitaf- den helt store behandling – og hun er bare fantastisk! Jeg er et menneske, der har gang i 117 ting, så jeg når sjældent at slappet rigtigt af. Og jeg er bare helt afslappet imens hun behandler mig, og jeg er et helt andet menneske når jeg går derfra. Det handler for mig ikke om jeg skal se 10 år yngre ud når jeg går derfra – det handler for mig meget om velvære. Og så bruger hun sådan nogle fantastiske produkter. På en skala fra 1-10 ligger min begejstring klart over 10. Jeg har anbefalet Hitaf til min mor og til alle mine veninder, og fortalt om at de skal give sig selv den oplevelse bare at blive nusset om i 1.5 time- det er bare fantastisk!”

 

Jeanette Hondros

”Jeg har nu fået 5 behandlinger med japansk lifting og akupunktur, og så har jeg også prøvet at få lys til huden med en led lys maske. Hitaf er en dygtig og meget fredelig behandler og det elsker jeg – hun snakker ikke løs, men lader en falde helt til ro. Hun er meget behagelig, og det har faktisk været godt hver eneste gang. Man slapper jo så meget af så man nærmest falder i søvn! Man har lyst til at komme tilbage – også fordi hun ikke skal sælge én alt muligt. Hun gør bare et rigtigt godt stykke arbejde og er så omhyggelig- så jeg vil absolut anbefale hende til andre. Jeg synes også at jeg kan se en forskel – men ikke mindst så føles det i hvert fald dejligt.”

 

Kirsten Monique Jenssen

da_DKDanish
  0
  Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop