Øreakupunktur

Oreakupunktur

Øreakupunktur er en behandling, som har været brugt i flere århundrede. Øreakupunkturen som vi kender den i dag har bl.a. rødder tilbage til det kinesiske. Her har det været en kendt metode til at helbrede forskellige ubalancer i kroppen. I behandlingen bruges øret til behandle de ubalancer, man måtte have.

Man arbejder ud fra den tankegang, at øret er inddelt i zoner, som er forbundet med resten af kroppen. Forestil dig at øret afspejler en babys krop, hvor hovedet er placeret ved øreflippen. Ørets hårde kant er rygraden, og ørets fordybning er organerne, muskler, nerver og skelettet. I behandlingen forklarer vi, hvordan dine ubalancer i kroppen har forbindelse til bestemte punkter i øret. Ved at indsætte små sterile nåle i øret, vil du mærke at din krop påvirkes.

 

Hvordan kan øreakupunktur hjælpe dig?

Øreakupunktur er en behandling, som kan hjælpe dig på forskellige måder. Måske ønsker du hjælp til at regulere din appetit, så du hurtigere bliver mæt? Det kan f.eks. være et ønske, som kan komme dig til gavn ift. at følge en kostplan. Det kan også være, at du oplever smerter i dine muskler, knogler, led, har hovedpine eller generelt ubalancer i kroppen. Her er øreakupunktur specielt effektivt til at få dig videre. Øreakupunktur kan også hjælpe dig, som har muskel- og ledsmerter, migræne, allergi eller hvis du har stress.

Øret kan altså bruges meget præcist til at hjælpe dig til at få det bedre.

 

Hvordan foregår behandlingen?

  • Som noget af det første stimuleres dit øre gennem massage. Herefter findes de punkter i øret, hvor nålene skal sættes i. Punkterne findes ved hjælp af El stimulation, og ved at der trykkes med en metalpen.
  • Nålene skal sidde i øret i omkring 30 minutter.
  • For at gøre behandlingen så smertefri som muligt, så skal der bruges metalkugler/frø, som skal ligge i øret i 2-7 dage. Metalkuglerne skal være dækket af små plastre.

Book en tid til behandling:

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at booke en tid? Uanset hvad så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg kan fanges på 52222684 eller info@kostbalanz.dk. Jeg vil gøre mit bedste for at vende hurtigt retur.

Hvad siger vores kunder?

”Jeg har lidt meget af luft i maven i 14-15 år, hvilket generede mig rigtig meget. Jeg har også haft store smerter i maven pga. for meget mavesyre igennem 12 år, og intet havde rigtig hjulpet på mine problemer – men efter jeg fik akupunktur i ørerne af Hitaf for de to problematikker, så forsvandt problemerne stort set! Jeg kan ikke rigtig forstå det – men allerede efter 2 gange begyndte mine problemer med luft i maven at forsvinde, og jeg kan heller ikke huske at jeg har haft problemer med mavesyre siden jeg har været hos hende. Hun har også hjulpet mig med min søvn ved at bruge akupunktur. Jeg har i alt fået nåle i ørerne 6 gange, og jeg har slet ikke de her problemer mere. Jeg har anbefalet hende til alle jeg kender, både familie og venner. Og hun har hjulpet dem ligeså godt, som hun har hjulpet mig. Jeg har også fået aromaterapi som også har hjulpet meget psykisk- Hun siger ikke altid så meget om hvad hun gør, men man mærker helt klart, at hun godt ved hvad hun laver- hun er bare virkelig dygtig.”

 

Maria 

da_DKDanish
    0
    Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop