AKUPUNKTUR FOR SMERTELINDRING

Akupunktur, en gammel praksis inden for traditionel kinesisk medicin, lindrer smerter og genopretter kroppens balance ved at stimulere nerver og muskler med nåle.

Hvilke resultater giver behandlingen?

Den mest kendte og brugte metode med god effekt til smertelindring, som har været kendt i mange tusinde år, er akupunktur. Akupunktur er en del af traditionel kinesisk medicin (TCM). TCM har eksisteret i tusinder af år som en lægevidenskab fra Østen. Ved at behandle med akupunktur stimulerer vi kroppens egne evner til at genoprette balancen.

Akupunkturpunkterne, som vi bruger til at sætte nåle i, har via energibanerne forbindelser til hele kroppen og dens funktioner. Nålene stimulerer nerverne under huden og musklerne og arbejder på at fremme frigivelsesprocessen af de naturlige smertestillende neurotransmittere og neurohormonerne “endorfiner”.

Vi behandler akutte og kroniske smerter i:

 • nakke/skulder
 • lænd/ryg
 • gigt/ledsmerter
 • migræne/hovedpine
 • mavesmerter
 • fibromyalgi
 • kræftsmertelindring
 • muskelsmerter
 • tennisalbue/frossen skulder
 • sportsskader m.m.

Akupunktur er en alternativ behandling, som kan reducere symptomer og lidelser ved en række kroniske og akutte sygdomme. Efterhånden er der mange alternative behandlere, fysioterapeuter og læger, der tilbyder akupunktur som behandling mod smerter. Det skyldes primært, at akupunkturnålene påvirker muskler, led og nerver og kan lindre smerter og til tider fjerne smerterne helt. Behandlingsforløbet tilrettelægges individuelt efter behov. Forløbet vil som regel strække sig over 6-12 behandlinger, hvor den bedste effekt mærkes.

Book en tid til behandling

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at booke en tid. Du kan fange mig på 52222684 eller info@kostbalanz.dk.

Hvad siger vores kunder?

”Jeg har nu fået 6 japansk ansigtsliftsbehandlinger plus en prøvetid inden, som jeg fik igennem Down Town. Jeg kunne ikke se en forskel efter første behandling men oplevede stor velvære-men efter nogle behandlinger kunne jeg faktisk se en forskel i ansigtet. Hitafs behandlinger er meget afslappende, og det føles meget afbalancerende at få behandling af hende. Jeg tror at det at hun er holistisk gør at det opleves på den måde. Det at hun bruger aroma olier og hendes rolige måde at være på gør også bare at der ligesom er afslapning i luften.

Jeg vil helt klart anbefale Kostbalanz til andre, fordi Hitaf er er sød og dygtig og hendes hænder er meget nænsomme. Der er altid følelsen af god tid, og man bliver budt på snacks og the, og det er rigtig dejligt -Hitaf er god mod sine kunder!”

Tanya Fessel

 

”Jeg har nu fået 5 behandlinger med japansk lifting og akupunktur, og så har jeg også prøvet at få lys til huden med en led lys maske. Hitaf er en dygtig og meget fredelig behandler og det elsker jeg – hun snakker ikke løs, men lader en falde helt til ro. Hun er meget behagelig, og det har faktisk været godt hver eneste gang. Man slapper jo så meget af så man nærmest falder i søvn! Man har lyst til at komme tilbage – også fordi hun ikke skal sælge én alt muligt. Hun gør bare et rigtigt godt stykke arbejde og er så omhyggelig- så jeg vil absolut anbefale hende til andre. Jeg synes også at jeg kan se en forskel – men ikke mindst så føles det i hvert fald dejligt.”

Kirsten Monique Jenssen

da_DKDanish
  0
  Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop