Hydrafacial

Dybderensbehandling

Vores dybderensbehandling fjerner alle døde hudceller og urenheder, og efterlader huden fugtet, frisk og sund i balance. Behandlingen er egnet til alle aldersgrupper. Fordelen ved dybderens er, at hudens iltning forbedres, og du vil få renere hud, der bedre kan absorbere dine hudplejeprodukter.

 

Behandlingen foregår i en rolig og afslappende stemning i vores unikke klinik, hvor du er i fokus. Vi bruger en meget skånsom og blød enzympeeling, der effektivt renser samt beroliger og fugter huden med hyaluronsyre.

 

Under behandlingen bruger vi vores dampmaskine til at åbne porerne og gøre det mindre smertefuldt at fjerne hudorme. Vi laver selv vores økologiske ansigtsmasker, der anvendes efter forskellige hudtyper.

 

Behandlingen afsluttes med en blød ansigtsmassage med vores eksklusive essentielle olie, der er rig på vitaminer og mineraler. Derefter påføres serum, øjencreme og dagcreme samt en icemaske/bolde for at give en optimal, ren og sund hud.

 

Dybderens ansigtsbehandling kan kombineres med en af vores andre behandlinger. Kontakt os og få den bedste rådgivning til din hud.
 
 

Hvad siger vores kunder?

”Jeg har fået flere ansigtslifts-behandlinger hos Hitaf- den helt store behandling – og hun er bare fantastisk! Jeg er et menneske, der har gang i 117 ting, så jeg når sjældent at slappet rigtigt af. Og jeg er bare helt afslappet imens hun behandler mig, og jeg er et helt andet menneske når jeg går derfra. Det handler for mig ikke om jeg skal se 10 år yngre ud når jeg går derfra – det handler for mig meget om velvære. Og så bruger hun sådan nogle fantastiske produkter. På en skala fra 1-10 ligger min begejstring klart over 10. Jeg har anbefalet Hitaf til min mor og til alle mine veninder, og fortalt om at de skal give sig selv den oplevelse bare at blive nusset om i 1.5 time- det er bare fantastisk!”

Jeanette Hondros

 

”Jeg har nu fået 5 behandlinger med japansk lifting og akupunktur, og så har jeg også prøvet at få lys til huden med en led lys maske. Hitaf er en dygtig og meget fredelig behandler og det elsker jeg – hun snakker ikke løs, men lader en falde helt til ro. Hun er meget behagelig, og det har faktisk været godt hver eneste gang. Man slapper jo så meget af så man nærmest falder i søvn! Man har lyst til at komme tilbage – også fordi hun ikke skal sælge én alt muligt. Hun gør bare et rigtigt godt stykke arbejde og er så omhyggelig- så jeg vil absolut anbefale hende til andre. Jeg synes også at jeg kan se en forskel – men ikke mindst så føles det i hvert fald dejligt.”

Kirsten Monique Jenssen

da_DKDanish
    0
    Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop