Hydrafacial

Hydrafacial
Vores hydrafacial behandling er en unik og skånsom behandling der passer til alle hudtyper.
 
I vores hydrafacial behandling fjerner vi med vores 6-i-1 maskine hudorme, døde hudceller, og hjælper med at reducere porer og efterlader din hud sundt og klar.
 
Hydrafacial er en avanceret ansigttreatment der kombiner 6-i-1 behandling som dybderenser, eksfolier og fugtgiver samt giver huden beskyttende anioxidanter, der hjælper med anti-age.
Behandlingen er både effektiv og smertefri, hvor du øjeblikkeligt kan se resultater med en smuk og glowy hud der varer lange uden irritation.
 
Vores luksus hydrafacial behandling indeholder masser forskellige steps der er med til at give din hud bedst muligt virtilatet for huden.
 
Maskinen er en af det mest effektiv maskiner på market med 6 værktøjer der både skraber urenheder, vacumsuger hudorme, ultralyd til at stimulere collagen, icemassage til at minimmere porer og giver glød samt vitaminbooster.
Alle vores behandling inkl. Urter/ler maske og Collagen maske.

Hvad siger vores kunder?

”Jeg har fået flere ansigtslifts-behandlinger hos Hitaf- den helt store behandling – og hun er bare fantastisk! Jeg er et menneske, der har gang i 117 ting, så jeg når sjældent at slappet rigtigt af. Og jeg er bare helt afslappet imens hun behandler mig, og jeg er et helt andet menneske når jeg går derfra. Det handler for mig ikke om jeg skal se 10 år yngre ud når jeg går derfra – det handler for mig meget om velvære. Og så bruger hun sådan nogle fantastiske produkter. På en skala fra 1-10 ligger min begejstring klart over 10. Jeg har anbefalet Hitaf til min mor og til alle mine veninder, og fortalt om at de skal give sig selv den oplevelse bare at blive nusset om i 1.5 time- det er bare fantastisk!”

 

Jeanette Hondros

”Jeg har nu fået 5 behandlinger med japansk lifting og akupunktur, og så har jeg også prøvet at få lys til huden med en led lys maske. Hitaf er en dygtig og meget fredelig behandler og det elsker jeg – hun snakker ikke løs, men lader en falde helt til ro. Hun er meget behagelig, og det har faktisk været godt hver eneste gang. Man slapper jo så meget af så man nærmest falder i søvn! Man har lyst til at komme tilbage – også fordi hun ikke skal sælge én alt muligt. Hun gør bare et rigtigt godt stykke arbejde og er så omhyggelig- så jeg vil absolut anbefale hende til andre. Jeg synes også at jeg kan se en forskel – men ikke mindst så føles det i hvert fald dejligt.”

 

Kirsten Monique Jenssen

da_DKDanish
    0
    Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop