Hydrafacial

Smertebehandling

Det mest kendte og brugte metode til smertelindring med god effekt, som er kendt fra mange tusinde år, er akupunktur. Akupunktur er en del af traditionel kinesisk medicin (TCM). TCM har eksisteret i tusinde år som en lægevidenskab fra Østen. Ved at behandle med akupunktur stimulerer vi kroppens egne evner til at genoprette balancen.

 

Akupunkturpunkterne, som vi bruger til at sætte nåle i, har via energibanerne forbindelser til hele kroppen og dens funktioner. Nåle stimulerer nerverne under huden og i musklerne, og arbejder på at fremme frigivelsesprocessen af den naturlige smertestillende neurotransmitter og neurohormonerne “endorfiner”.

 

Vi behandler akutte og kroniske smerter i:

 • nakke/skulder
 • lænd/ryg
 • gigt/ledsmerter
 • migræne/hovedpine
 • mavesmerter
 • fibromyalgi
 • kræftsmertelindring
 • muskelsmerter
 • tennisalbue/frossen skulder
 • sportsskader
 • m.m.

 

Akupunktur er en alternativ behandling, som kan reducere symptomer og lidelser ved en række kroniske og akutte sygdomme. Efterhånden er der mange alternative behandlere, fysioterapeuter og læger, der tilbyder akupunktur som behandling mod smerter.

 

Det skyldes primært, at akupunkturnåle påvirker muskler, led og nerver, og kan lindre smerter og nogle gange fjerne dem helt.

 

Behandlingsforløbet tilrettelægges individuelt efter behov.

 

Forløbet vil som regel strække sig over 6-12 behandlinger, hvor den bedste effekt mærkes.

Hvad siger vores kunder?

”Jeg har fået flere ansigtslifts-behandlinger hos Hitaf- den helt store behandling – og hun er bare fantastisk! Jeg er et menneske, der har gang i 117 ting, så jeg når sjældent at slappet rigtigt af. Og jeg er bare helt afslappet imens hun behandler mig, og jeg er et helt andet menneske når jeg går derfra. Det handler for mig ikke om jeg skal se 10 år yngre ud når jeg går derfra – det handler for mig meget om velvære. Og så bruger hun sådan nogle fantastiske produkter. På en skala fra 1-10 ligger min begejstring klart over 10. Jeg har anbefalet Hitaf til min mor og til alle mine veninder, og fortalt om at de skal give sig selv den oplevelse bare at blive nusset om i 1.5 time- det er bare fantastisk!”

Jeanette Hondros

 

”Jeg har nu fået 5 behandlinger med japansk lifting og akupunktur, og så har jeg også prøvet at få lys til huden med en led lys maske. Hitaf er en dygtig og meget fredelig behandler og det elsker jeg – hun snakker ikke løs, men lader en falde helt til ro. Hun er meget behagelig, og det har faktisk været godt hver eneste gang. Man slapper jo så meget af så man nærmest falder i søvn! Man har lyst til at komme tilbage – også fordi hun ikke skal sælge én alt muligt. Hun gør bare et rigtigt godt stykke arbejde og er så omhyggelig- så jeg vil absolut anbefale hende til andre. Jeg synes også at jeg kan se en forskel – men ikke mindst så føles det i hvert fald dejligt.”

Kirsten Monique Jenssen

da_DKDanish
  0
  Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop